Dagens :-)

Jag har lärt mig att med positivt tänkande så blir man lite gladare och dagen blir lite bättre så här ska jag ha min positiva tanke, en sak jag är tacksam för eller glad över. Så här kommer dagens positivitet. Dagens :-)


Nya krafter!

söndag 28 oktober 2012

Ny telefon

Nu har jag givit vika för "touch telefonerna".... jag har skaffat min en Iphone.

Har alltid varit skeptisk mot dessa och har inte riktigt gillat detta med touch, har liksom inte kommit överens med dem. Den senaste tiden har jag dock märkt att allt (nästan i alla fall!) handlar om appar hit och dit, scanna här o.s.v.
Det var dags att förnya mitt abonnemang så ja, jag har nu skaffat min en Iphone..., har lite problem med "tagentbordet", saknar mina knappar....:-(
Är lite begeistrad av alla dessa appar och börjar redan bli "hooked" av Wordfeud.
Jag vet att jag dock är lite efter med detta då alla snackade om detta för ett bra tag sedan men ....
Har även hittat en app som heter shapup och gillar den men har lite problem då jag nu jobbar i kök och väger inget av det jag äter eller har liksom möjlighet till det (tror jag).... ska kanske se till att fixa det...
Skulle i o för sig kunna ta med en köksvåg, jag har ju 2 hemma.....
men i sin tur så äter jag enbart provsmaksportion på jobb....



söndag 21 oktober 2012

Jobb!

Nu har jag ett jobb i ett kök! :-) Ännu ett steg i rätt riktning. Jättehärligt. Dock är det en timanställning men ett steg i taget.....:-) jag är så glad över detta och över att jag är på just det stället jag är där det finns så otroligt härlig, trevlig och öppen personal.
:-)
Jag har nu varit på denna arbetsplast i nästan 3 veckor, började jobba på min födelsedag.... Vilken födelsedagspresent, ett jobb i ett kök, det jag har strävat efter länge, i alla fall hela detta året!

tisdag 2 oktober 2012

Ett steg på vägen...

Den här bloggen handlar bl.a. om hur jag "startar om" mitt liv, för att göra det bättre, för att få göra det jag vill syssla med.

Nu har jag kommit ett steg på vägen mot mitt nya liv! :-)

Jag har fått ett jobb inom maten! :-) Woohooo!
Fr.o.m. i morgon, 3 oktober 2012 (på min födelsedag) så börjar jag att arbeta som köksbiträde!
Hejdå kontorsjobb och alla människor inom det. Hejsan alla härliga kockar, biträden och kollegor inom maten! :-)

Äntligen!